Stichting MOEd ontvangt cheque van € 1500,-

Afgelopen zaterdag 23 april, ontving voorzitter Jos Houtenbos uit handen van Arie Zeelenberg, secretaris van Matrozenkoor Apeldoorn, een cheque van maar liefst € 1500,00 euro.

Cheque, aangeboden door Matrozenkoor Apeldoorn op 23 april 2016

De leden van dit koor, dat ook bekend staat als “Goede Doelenkoor”, dragen jaarlijks enkele goede doelen uit de regio aan, welke financieel worden ondersteund. Deze sponsoring is mogelijk, doordat het koor optreedt tijdens grote publieksevenementen en waarvan de opbrengsten van van deze optredens, CD verkoop, giften en andere vormen van fundraising bestemd zijn voor een maatschappelijke organisatie, die een financiele impuls goed kan gebruiken.
DSC_1880
Wij bedanken het Matrozenkoor voor een ongelofelijk gezellige opluistering van ons 5 jarig jubileum.

Ter ere van dit jubileum ontving de Stichting ook een bijdrage van de Dorpsraad Loenen, het bedrijf Sonac en Eetcafé het Ruifje.

Wij danken alle sponsoren voor hun mooie bijdragen aan het werk van de Stichting MOEd!