Bericht geplaatst door een deelneemster van MOEd in het ME/CVS Nieuwsbrief Maart 2017.

Tips van lotgenoten
Beste lezers,
Graag deel ik hier een tip voor lotgenoten met ME/CVS of andere vermoeidheidsklachten​.
Eens in de 14 dagen ga ik naar een creatieve middag van Stichting MOEd in Apeldoorn.
Stichting MOEd organiseert bijeenkomsten voor mensen die voortdurend moe zijn door een chronische ziekte of aandoening of een burn-out hebben.
In een kleine groep o.l.v. een kunstzinnig therapeut gaan we schilderen, boetseren, met papier werken ed. Het bezig zijn en ervaren wat je kunt is belangrijker dan het resultaat. Je kunt je eigen tempo bepalen. Als we bezig zijn is er rust, tussendoor kunnen we ervaringen uitwisselen en hebben het gezellig met elkaar.
Daar waar het reguliere cursusaanbod meestal te druk is met grote groepen en hoge kosten, zijn deze bijeenkomsten een verademing en een feest van herkenning. Gewoon jezelf kunnen zijn en daar alle begrip voor krijgen is heel prettig. De ME/CVS gaat er niet van over maar het verzacht wel en maakt mijn leven leuker!  www.stichtingmoed.nl

Vriendelijke groet,
Janny